Rekrytointi

Haemme lisää NDT-tarkastajia

 

Qualitas NDT Oy on akkreditoitu kotimainen teräsrakentamisen, sekä paineenalaisten laitteistojen
laadunhallinnan globaali toimija. Qualitaksen toiminta on akkreditoitu Finaksen toimesta ja pystymme suorittamaan akkredionnin alla kaikkia eri NDT-tarkastuksia.

Toimintamme on vakaassa kasvussa ja kyetäksemme reagoimaan myös jatkossa asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin, kaipaamme joukkoomme lisää ”hyviä tyyppejä”.

Olethan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja ennakkoluuloton erilaisia kulttuureja kohtaan. Tarjoamme sinulle nuorekkaan toimintaympäristön, jossa jokaisella työntekijällämme on Qualitaksen laatutiimin täysi reaaliaikainen tuki.

Olet sitten NDT-tarkastaja millä pätevyyksillä tahansa, hitsauksen ammmattilainen (IW), tai omaat vahvan kokemuksen työmaakohteiden valvonnasta muuten, niin laita rohkeasti CV ja hakemus tulemaan.

Tai jos Sinulla on tekninen tausta, tai peruskoulutus, ja haluat alalle, niin voimme myös kouluttaa sinut. Laita siinäkin tapauksessa rohkeasti CV ja hakemus tulemaan.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen emil.jokipelto@qualitas.fi. Oletpa mistäpäin Suomea tahansa, laita heti. Palkkaamme henkilöitä aina heti sopivan löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä:

Jarmo Aitta, toimitusjohtaja, Qualitas NDT Oy

Jarmo.aitta@qualitasgroup.fi, +358 50 358 7715

 

Jos olet halukas palvelemaan asiakkaitamme joustavassa ja ihmisläheisessä työympäristössä, ota rohkeasti yhteyttä!


Yhteyshenkilöt rekrytoinneissa:

Toimitusjohtaja Jarmo Aitta, +358 50 358 7715, jarmo.aitta@qualitasgroup.fi

Lassi Anttonen, +358 44 383 1780, lassi.anttonen@qualitas.fi

Marko Ylitalo, +358 40 515 7771, marko.ylitalo@qualitas.fi

Hannu Sepponen, +358 45 631 8682, hannu.sepponen@qualitas.fi