QUALITAS - Laadunhallinnan palveluiden luotettava toimittaja

Qualitas NDT Oy on vuonna 2003 perustettu, kotimainen NDT- ja QC- palveluita tarjoava asiantuntijaorganisaation kautta voimakkaasti kasvava yritys. Tarjoamme palveluita teollisuudelle ja konepajoille Suomeen sekä asennus- ja valmistusvalvontaa maailmanlaajuisesti. Olemme olleet mukana monenlaisissa projekteissa muun muassa Kiinassa, Brasiliassa, Malesiassa, Turkissa, Baltian maissa sekä Pohjoismaissa.
 

Qualitas NDT Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima tarkastuslaitos/sertifiointielin

Akkreditointitunnus I031: SFS-EN ISO/IEC 17020:2012 (Tyyppi A) mukaan NDT -tarkastusmenetelmiin: UT, MT, PT, VT, RT

Akkreditointitunnus I058: SFS-EN ISO/IEC 17020:2012 (Tyyppi A) mukaan: Hitsausliitosten menetelmä- ja esituotannolliset kokeet (PED 2014/68/EU).

Akkreditointitunnus S065: Qualitas NDT Oy Pätevöinti on SFS-EN ISO/IEC 17024:2012 vaatimukset täyttävä sertifiointielin (PED 2014/68/EU).

 

Panostamme  jatkuvasti asiakkaiden laadukkaaseen palveluun sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Toiminnan ja talouden vakaasta kehityksestä sekä luotettavasta yhteistyökumppanista kertovat AAA- ja Suomen vahvimmat -sertifikaatit.

 

Jatkuva palveluiden asiakaslähtöinen kehittäminen on yksi päämääristämme. Olemme aina valmiita ottamaan uusia haasteita vastaan.