fi
en
fi
en

Haemme aluepäällikköä Ouluun ja Seinäjoelle

5.7.2023

Tarkastaja hakujemme lisäksi,

Haemme motivoitunutta ja ammattitaitoista aluepäällikköä NDT-tarkastusalan tehtäviin Ouluun ja Seinäjoelle. Tässä tehtävässä toimit esimiehenä omassa organisaatiossasi ja tärkeänä linkkinä asiakkaidemme välillä. Vastaat NDT-tarkastuspalveluiden sujuvasta toteutuksesta ja asiakastyytyväisyydestä omalla alueellasi.

Tuleva aluepäällikkö johtaa ja koordinoi NDT-tarkastuspalveluiden toimintaa omalla alueellaan. Vastaat asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Osallistut aktiivisesti myyntitoimenpiteisiin, huolehdit työn resursoinnista ja aikataulutuksesta alueellasi. Osallistut myös itse tarkastuksiin pätevyyksiesi mukaan. Varmistat NDT-tarkastusten laadun ja tulosten asianmukaisen raportoinnin. Tuet tiimiäsi ja vastaat heidän koulutuksestaan ja riittävistä pätevyyksistä.

Toivomme sivulta vahvaa kokemusta NDT-tarkastusmenetelmistä ja -standardeista. Myös aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja johtamisesta. Omaat kykyä hallita monia projekteja samanaikaisesti ja pitää aikataulut kurissa. Sinulla on myös kyky viestiä ja neuvotella sekä ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita, samalla luoden uusia.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työympäristön, jossa voit kehittää johtamistaitojasi ja edistää organisaation kasvua. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jarmo Aitta +358 50 358 7715 / jarmo.aitta@qualitasgroup.fi.

CV:n ja hakemuksen voit lähettää osoitteeseen emil.jokipelto@qualitas.fi 31.7.2023 mennessä.

Qualitas NDT Oy on hankkinut Laatutesti Oy:n ja Laatutesti sertifiointi Oy:n tarkastusliiketoiminnan. Tarkastusliiketoiminta siirtyi Qualitas NDT Oy:lle 8.2.2023. Kauppa on osa Qualitas NDT Oy:n kotimaista kasvustrategiaa.